Κυριακή, 17 Αυγούστου 2008

Γλέντι στον Τσόπελα 2008

Σάββατο 9 Αυγούστου, στις εννέα το βράδυ, στο κέντρο του Τσόπελα, στην αυλή του καφενείου, κάτω από τον πλάτανο ξεκίνησε το γλέντι μας. Η αρχή έγινε με τη ...δωδεκαμελή ορχήστρα της νεολαίας του χωριού.


Στη συνέχεια το γλέντι άναψε με την καταπληκτική Ζυγιά, την κομπανία του Ηλία Πλαστήρα με τον Γιώργο Γκόγκο στο βιολί, τον Δημήτρη Κωνσταντή στο λαούτο και τον Διονύση Ζώη στο ντέφι.


Μέχρι το ξημέρωμα.


Εδώ υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες από το γλέντι:
Γλέντι Τσόπελα 2008

2 σχόλια:

tsopelmaniac είπε...

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Vivi είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ....
ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΥΛΛΑ ΣΦΑΛΉΣΑΝ. ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΙΣΩ? ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ.
ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΟΤΑΝ ΕΞΩ ΦΥΣΑΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ Ο ΒΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΜ! ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ?
ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΟΥΤΕ ΞΕΝΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΕΡΟΣ... ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΣΟΠΕΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΦΥΛΛΑ, ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΝΙΆ ΤΗΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑΣ....